Neapelj objavlja domače in gostujoče drese za sezono 2023-24

Comments · 50 Views

Neapelj objavlja domače in gostujoče drese za sezono 2023-24

Nogometni dresi za otroke Klub prvaka Serie A Neapelj je objavil domače in gostujoče drese za sezono 2023-24. To je že tretja zaporedna sezona, v kateri Armanijeva znamka EA7 sodeluje z Neapljem.
Neapeljski klub in blagovna znamka EA7 sta izdala domače in gostujoče drese za novo sezono. Domači dres ima tradicionalno neapeljsko modro glavno barvo, uporablja elastične raglan rokave, ima bele obrobe in rdeče, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti bele in zelene črte na vratnem izrezu in manšetah. Logotip ekipe Naples na prsih uporablja tehnologijo termičnega tiska, na sredini dresa pa je logotip tribarvnega ščita, ki predstavlja prvaka Serie A.
Gostujoči dres je siv z odtisom neapeljskega Vezuva na prsih, modrimi črtami na vratnem izrezu in manšetah ter tribarvnim logotipom ščita, https://www.nogometnidresiotroke.com/ki predstavlja prvaka Serie A na sredini dresa.
To je že tretja sezona zapored, da znamka EA7 oblikuje drese za Neapelj. MSC, oglaševalski pokrovitelj na prsnem delu dresa, je ladjarska družba, ki sodelujeta od leta 2011. V novi sezoni bo MSC postal globalni partner Neaplja. https://www.nogometnidresiotroke.com/Sponzor na rokavu majice je eBay, Napoli in eBay pa sta partnerstvo začela v sezoni 2023-24.

Comments