36 w - Translate

Annorlunda julbord stockholm

Bistro Casper kommer under hösten att ha ett tema som har fått sin inspiration från resan till Baskien. Vi hoppas kunna visa en del av det vi har sett och ge er en smak av Baskien.

Om oss
älkommen till Bistro Casper – Din favorit restaurang i Vasastan Letar du efter den perfekta restaurangen i Vasastan, Stockholm? Sök inte längre! Belägen mitt emot Vasaparken och i närheten av Odenplan, Bistro Casper strävar efter att erbjuda en genuin och hjärtlig matupplevelse i hjärtat av Vasastan
Den personliga restaurangen i Vasastan. Hos Bistro Casper, drivet av det p****ionerade paret Babak och Shila, strävar vi efter att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig hemma. Lokalt känd: Vi är ett lokalt favoritval och en känd restaurang i Vasastan, där vi erbjuder en noggrant utvald meny som vi hoppas du kommer att uppskatta.

Perfekt läge: Vårt utmärkta läge mitt emot Vasaparken gör det enkelt att njuta av en kvällspromenad efter middagen. Brett menyutbud: Från kl****iska svenska rätter till internationella favoriter, vår meny har något för alla smaker. Engagerade ****ar : Vårt team av ****ar är p****ionerade om att bringa dig den allra bästa maten och upplevelsen.

Serveringspersonalen: Är inte bara utmärkta på att ge service utan också begåvade ****ar. Flera gånger i veckan byter vår personal roller i köket och serveringen, allt för att sträva efter att ge dig en genuin och engagerad matupplevelse. Atmosfär: Med en inbjudande och varm atmosfär, Bistro Casper är den perfekta restaurangen i Vasastan för både romantiska middagar och större sammankomster.

Klicka här för mer info- https://bistrocasper.se/alternativjulbord/

image