Premier League debi pri Energie Cottbus

Comments · 25 Views

Premier League debi pri Energie Cottbus

Nogometni dresi za otroke Petersenova pot se je začela v mirnem Wernigerodeju v gorovju Harz. Pri Carl Zeiss Jena si je prve izkušnje nabiral kot drugoligaš, leta 2009 pa je Petersen prestopil k Energie Cottbus, kjer je debitiral v Bundesligi. Po težavnem začetku se je 34-letnik postopoma prebijal na svoje mesto pri Cottbusu, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti ki je takrat izpadel v drugo ligo. V sezoni 2010/2011 je Petersen s 25 goli končno postal najboljši strelec druge najvišje nemške lige.
Neumorni odnos je spremljal njegovo celotno kariero. Kar zadeva Petersenov gol na njegovi zadnji domači tekmi, je kapetan Freiburga Christian Günter v petek zvečer dejal, da si je "zaslužil nekaj od tega" za "vsa leta, ko je za nas držal svoje kosti, držal glavo pokonci za nas, včasih znova in znova potegnil iz dreka«.
Leta 2011 se je Petersen preselil v München, da bi se pridružil nemškim rekorderjem. Verjetno korak prezgodaj,Nogometni dresi za otroke kot se je treba zavedati za nazaj. Pri Bayernu se Petersen ni mogel uveljaviti proti Mariu Gomezu, nato pa tudi Mariu Mandžukiću in Claudiu Pizarru.
Sledila je posoja v Bremen, kamor je bil nato tudi trajno predan. Petersen je v sezoni 2012/13 za Werder dosegel izjemnih enajst golov na 35 tekmovalnih tekmah. Pod novim trenerjem Viktorjem Skripnikom so Petersena uporabljali le občasno. Poceni otroški Nogometni dresi kompleti V drugi polovici sezone 2014/15 je Petersen najprej prešel na posojo, nato pa se je preselil v mesto, kjer je sčasoma postal bog nogometa: v Freiburg.

Comments