Domača majica Manchester United 2023-24

Comments · 103 Views

Domača majica Manchester United 2023-24

Nogometni dresi za otroke  Adidas in Manchester United sta danes izdala nov domači dres za sezono 2023-24, ki ga je navdihnila industrijska tradicija Manchestra.
Nov dres naj bi odražal duh Manchestra.Telo je okrašeno z geometrijskim klasičnim vzorcem rdeče vrtnice, ki ga je navdihnil most,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  ki povezuje Manchester in Salford (Salford), zgrajen med industrijsko revolucijo.
Most čez reko Irwell simbolizira globoko povezavo med prebivalci Manchestra in industrijsko dediščino mesta. Velja za simbol moči Manchestra in tega, kako se mesto odziva na daljnosežne vplive na druge konce sveta.https://www.nogometnidresiotroke.com/Novi dres ne le poskuša seči globoko v kulturno identiteto in globoko tradicijo mesta Manchester, ampak želi tudi zgostiti neomajno podporo in ljubezen navijačev do kluba, s čimer dokazuje brezčasno vero kluba o neumornem iskanju uspeha.
Dres je oblikovan z rdečimi barvnimi bloki kot glavnim delom, z drznimi in vpadljivimi trendovskimi grafikami, značko kluba in belim logotipom Adidas na prsih. Izrez z okroglim izrezom iz džersija je okrašen s črtastimi detajli v rdeči, beli in črni klubskih barvah za dodaten stil.
Inigo Turner, direktor nogometnega oblikovanja pri adidasu, je dejal: "Neomajna podpora in globoka povezanost, ki jo imajo navijači Manchester Uniteda s klubom in mestom, je neprimerljiva in domači dres te sezone temelji na tem. https://www.nogometnidresiotroke.com/To je bil navdih, da se poklonimo industrijska dediščina mesta. Podoba rdeče vrtnice v Manchestru vzbuja močan občutek ponosa, klub pa je neločljivo povezan z bogato zgodovino Manchestra. Manchester United lahko Mesto in njegovi ljudje so to, kar so danes, dizajn dresa pa je poklon temu – in komaj čakamo, da vidimo navijače in igralce obleči ta dres in se združiti za to ključno novo sezono.«
Medtem ko se pokloni preteklosti in se veseli prihodnosti, je dres opremljen tudi z visokotehnološkimi tkaninami za pomoč pri športni uspešnosti. Igralska različica dresa je opremljena s tehnologijo HEAT.RDY,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ki želi pomagati igralcem pri izvedbi vrhunskih predstav na nogometnih tekmah visoke ravni z udobnim telesnim občutkom. Različica z ventilatorjem je opremljena s tehnologijo AEROREADY, ki prinaša suho izkušnjo ljubiteljem, ki galopirajo skozi tkanino, ki vpija znoj in vlago.
Nova domača oprema bo 12. julija debitirala na Norveškem proti Leeds Unitedu.

Comments